Google отзывы о интернет-магазине

Google Рейтинг
4.9 84 отзыва
US4IPQ
US4IPQ
21.12.2021
Если вы хотите купить себе что то из ножевой тематики, то лучше магазина в стране не найти! Во первых: 100% оригинальная продукция. Никаких реплик, подделок. Во вторых: Приятное и информативное обслуживание! Продавцы болеют этим делом и всегда дадут исчерпывающую консультацию. В третьих: Самые низкие цены! Всегда рекомендую друзьям!
Ответ магазина:
Дякуємо за відгук, приємно бачити постійних покупців!
Андрей
Андрей
06.12.2021
Купував ножі в магазині вже декілька разів і собі, і як подарунки. Дуже якісно і швидко. Величезний ассортимент на будь-який смак та гаманець. Порадив друг, який просто фанантіє по ножах.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Ігор Стояновський
Ігор Стояновський
02.12.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Jonny Balance
Jonny Balance
01.12.2021
Заказал нож Benchmade Bugout. Забрал на следующий день и не выпускаю его из рук. Всем рекомендую этот магазин!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Aleksandr Gumenyuk
Aleksandr Gumenyuk
17.11.2021
Пользуюсь услугами магазина много лет. Очень доволен. Классный магазин.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Сергей Шумлянский
Сергей Шумлянский
12.10.2021
Отличный магазин! Который продаёт оригинальные вещи! Отлично разбираются в качестве и советуют по выбору совестно, что в наше время происходит не часто. Благодарю Вас! Успехов в продаже!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Maksim Doroshenko
Maksim Doroshenko
29.09.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Prohodimec Andrij
Prohodimec Andrij
28.09.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Павло Жак
Павло Жак
17.09.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Володимир За_діло
Володимир За_діло
16.09.2021
Швидке обслуговування Приємно вражений.Гарний магазин.Проплатив на перед.Відправили у той же день.Товар відповідає заявленому.Дякую.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Olga Vladimirovna
Olga Vladimirovna
15.09.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Олександр Осадчий
Олександр Осадчий
10.09.2021
Все чудово - якість товару, сервіс. Повна клієнторієнтованність. Всім рекомендую.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!
Yevhen Poluliekh
Yevhen Poluliekh
02.09.2021
Завжди якісні і гострі ножі!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Людмила Михальчук
Людмила Михальчук
23.08.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Олександр Сандуляк
Олександр Сандуляк
10.08.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Serhii Disiuk
Serhii Disiuk
26.07.2021
Заказал нож в подарок на день рождения. Связались быстро, уточнили детали и отправили почтой. Заказ пришел быстро, все как надо. Хороший магазин.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Олександр Буришин
Олександр Буришин
25.07.2021
магазин супер
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Анна Савченко
Анна Савченко
29.06.2021
Очень благодарна за ножи! Покупаю не первый раз и всё в лучшем виде. Спасибо! Удачи Вам!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Олександр Банах
Олександр Банах
24.05.2021
Хороший магазин із хорошими цінами та асортиментом. Ножі 100% оригінали. Приємно мати справу.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Oleg Kovalenko
Oleg Kovalenko
11.05.2021
Хороший магазин і обслуговування. Чітко, культурно, надійно і оперативно. Дякую. Так тримати!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Volodymyr Khoronzhuk
Volodymyr Khoronzhuk
27.04.2021
Чудовий магазин!
Ответ магазина:
Дякуємо за гарний відгук, заходьте ще!
Андрій Линенко
Андрій Линенко
13.04.2021
Шукав ніж (Ontario Rat Folder 1, D2, Carbon Fiber) за прийнятною ціню. X-GEAR запропонували найвигідніші умови. Придбанням задоволений!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Михаил Кинолюб
Михаил Кинолюб
03.04.2021
Хороший магазин,неоднократно обращался, всегда всё хорошо! Всем рекомендую!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, із задоволенням будемо співпрацювати й надалі!
Вячеслав Нагонюк
Вячеслав Нагонюк
02.04.2021
Купив в даного магазину напевно більше ніж п'ять ножів і інших супутніх товарів. Завжди вчасно відповідали, відправляли, консультували. Що подобається, що під замовлення доставляють з інших країн і то за досить прийнятними цінами. Так що можу рекомендувати.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Роман Левенко
Роман Левенко
02.04.2021
Дмитрий Гурин
Дмитрий Гурин
01.04.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Алексей Ц.
Алексей Ц.
29.03.2021
Найкращий вибір, відмінний сервіс, приємні акції! Покищо придбав в цьому магазині три ножі, але це не останні!
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи, будемо раді бачити вас ще!
Dmitri Slynko
Dmitri Slynko
24.03.2021
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи
Александр Павлюк
Александр Павлюк
17.03.2021
Покупаю не первый раз. Товар соответствует заказу. Всегда четко и быстро.
Ответ магазина:
Дякуємо за високу оцінку нашої роботи!
Vasya Smith
Vasya Smith
15.03.2021
Me and my wife wanted to purchase a couple pocket knives, so I walked down there because I live very very close, After 30 minutes of trying to find this place, tried to go there a few minutes ago, security didnt allow me on the property, said I needed to call, I explained I didn't have credit on phone, and was told to get lost. Strange business practice, I wouldn't recommend going here at all, It would also help if Google maps showed the proper location of the store, which is 3 buildings down from the location shown. It would be nice if there website had a Ukrainian language version, as a foreigner I chose to learn Ukrainian language when I had come to this country, but there security was unable to speak Ukrainian and there website is only Russian, translated text doest really make sense in English.
Ответ магазина:
Шановний, Вася Сміт, Ваш нікнейм складається з імені, котре написано російським чином. Українською буде Василь, то ж дуже дивує ваше зауваження, що охоронці вам відповідали російською, яку ви начебто не розумієте. Українська версія сайту знаходиться у ста
Показано с 1 по 30 из 84 (всего 3 страниц)
Сообщить об ошибке: выделить текст, нажать Ctrl+Enter